Werk je al bij de politie en wil je onze nieuwe studenteninspecteur worden?

Op zoek naar een nieuwe wending in je carrière bij de politie? Misschien is studenteninspecteur bij Lokale Politie Leuven wel de geknipte job voor jou!

Studenteninspecteur

Met meer dan 50 000 studenten die jaarlijks neerstrijken in Leuven, is er bij de Leuvense politie vanzelfsprekend de nodige aandacht voor deze doelgroep. We zijn momenteel op zoek naar een studenteninspecteur die samen met de huidige studenteninspecteur Gil Vanommeslaeghe deze boeiende job wil uitoefenen.

fonske

Ben je op zoek naar een job waarbij je de mogelijkheid hebt om zelfstandig te werken, maar waarbij je ook deel uitmaakt van een team?

Zie je jezelf als een laagdrempelig aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor zowel studentenorganisaties als studenten?

Spreekt een boeiende en nauwe samenwerking met de universiteit, de hogescholen, het stadsbestuur en LOKO, de Leuvense studentenkoepel, je aan?

Voldoe je aan de voorwaarden om deel te nemen aan de mobiliteit, stel je dan kandidaat via HRMob! Dat kan t.e.m. 06/08/2021.

Aarzel ook niet om contact op te nemen met studenteninspecteur Gil Vanommeslaeghe (pz.leuven.student@police.belgium.eu / 0498 74 74 01) die je meer info en ervaringen over de job kan meegeven.

Wel PZ Leuven, niet als studenteninspecteur?

Wil je wel graag werken bij PZ Leuven, maar niet als studenteninspecteur? Ook alle andere functies die openstaan bij PZ Leuven tijdens mobiliteit 2021-03 vind je op HRMob. Neem zeker een kijkje!