Persbericht donderdag 12 april 2018

Poging tot diefstal met geweld

In warenhuis AD Delhaize In Eeklo werd woensdag omstreeks 16.30 een vrouw opgeschrikt, wanneer zij tijdens het winkelen bijna werd bestolen door een jongeman in grijze training met kap over het hoofd. Hij trachtte haar handtas mee te grissen, maar slaagde daar niet in. De vrouw verkeerde in shock. De man sloeg te voet op de vlucht via de Stationsstraat en kon niet meer worden aangetroffen.

 

Inbraak in een gebouw

Op donderdag 12 april werd vastgesteld dat er een raam werd ingegooid bij de hockeyclub van sportcomplex Sportjoy in de Zandstraat in Eeklo. Het lijkt erop alsof er een persoon heeft geslapen. Verder onderzoek en eventuele camerabeelden kunnen mogelijks meer informatie opleveren.

 

Verkeersongeval lichamelijk letsel

Omstreeks 13 uur gebeurde er deze middag een verkeersongeval op het kruispunt van de Raverschootstraat en de Ringlaan in Eeklo. Het kwam er tot een aanrijding tussen een auto, bestuurd door een 29-jarige vrouw uit Maldegem en een 77-jarige fietser. De man werd overgebracht naar de spoedafdeling van AZ Alma, maar verkeerde niet in levensgevaar.