Persbericht maandag 25 september 2017

Verkeersongeval
Zondag 24 september omstreeks 07.00 uur gebeurde er een verkeersongeval in de Vaartstraat in Kaprijke.
Een 22-jarige man uit Bassevelde verloor er de controle over het stuur en belandde in de gracht, rechts van de rijbaan.
De man legde een positieve ademtest af en werd overgebracht ten burele voor verdere afhandeling. Zijn voertuig diende getakeld te worden.

Verkeersongeval
Zondag op de middag werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval op de N49 in de richting van Knokke.
De bestuurder van de personenwagen Seat Ibiza, een 24-jarige man uit Avelgem, gaf aan dat hij verstrooid was en de betonblokken op de middenberm raakte en daardoor een klapband kreeg. De bestuurder legde een positieve ademtest en vertoonde agressief en onrustig gedrag. Hij sloeg zijn eigen achterruit in en diende overgebracht te worden naar AZ Alma.

Verkeersongeval met vluchtmisdrijf
In de nacht van zondag op maandag werd een verkeersongeval gemeld in Balgerhoeke. Aldaar werden geparkeerde wagens aangereden.
De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf. Op de plaats van de aanrijding kon een merkteken 'Toyota' teruggevonden worden, maar het voertuig werd tot op heden nog niet aangetroffen. De drie aangereden voertuigen vertoonden aanzienlijke schade. Eventuele getuigen worden gevraagd zicht te melden bij de politie.

Verkeersongeval
Maandag 25 september omstreeks 07.00 uur werd de politiezone in kennis gesteld van een verkeersongeval met lichamelijk letsel in Eeklo. Op het kruispunt van de Heilig Grafstraat met de Ovonde kwam het tot een aanrijding tussen een personenwagen, bestuurd door een 46-jarige vrouw uit Eeklo, en een fiets, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Eeklo. De fietsster kwam ten val en bezeerde zich aan de pols.