Persbericht vrijdag 18 mei 2018

toebrengen schade

Op donderdag 17 mei in de namiddag werd een schadegeval gemeld bij SBAT Autokeuring in de Industrielaan in Eeklo. Een 19-jarige man uit Maldegem reed er met zijn voertuig en paardenaanhangwagen in de verkeerde richting de keuring binnen, waardoor hij de bordjes van maximale hoogte niet kon zien en zo tot stilstand kwam tegen het plafond van de keuring. Het plafond en de aanhangwagen werden daarbij ernstig beschadigd.

 

Verkeersongeval

Donderdagavond 17 mei omstreeks 20.30 uur kwam het tot een aanrijding tussen een motorfiets, bestuurd door een 40-jarige man uit Assenede, en een vrachtwagen, bestuurd door een 34-jarige Roemeen, op het kruispunt van Den Teut. Er vielen geen gewonden.

 

Verkeersongeval

Deze morgen omstreeks 10.30 uur werd een verkeersongeval gemeld in de Gentsesteenweg tussen twee fietsers. Bij een inhaalmanoeuvre, kwam het tot een valpartij waarbij een 54-jarige vrouw uit Kaprijke gewond raakt. De andere fietser, een 62-jarige man uit Waarschoot, werd niet gewond. Beide fietsers legden een negatieve ademtest af. De fietsster werd overgebracht naar AZ Alma.