Persbericht vrijdag 31 maart 2017

Verkeersongeval

Donderdagmorgen 30 maart werd de Politiezone in kennis gesteld van een verkeersongeval met vlucht in de Visstraat in Eeklo.
Een 33-jarige vrouw uit Gent zat er in haar geparkeerd voertuig, toen de wagen werd aangereden. De chauffeur van de aanrijdende camionette zette zijn tocht verder en pleegde vluchtmisdrijf.
Het slachtoffer kon toch nog de nummerplaat van de aanrijder noteren. De politie voert verder onderzoek.

Brand van vegetatie

In de Langeweg in Sint-Laureins werd donderdag 30 maart omstreeks 15.30 uur brand opgemerkt. De melder gaf aan dat het vuur zich snel verspreidde. De brandweer kwam ter plaatse en bluste het vuur. Over een lengte van ongeveer vijftig meter was er riet afgebrand. De brand was wellicht ontstaan door zelfontbranding dmv de zon die op een stuk glas scheen die in de berm lag.
Er vielen geen gewonden.

Verkeersongeval

Vrijdag 31 maart omstreeks 05.30 uur 's morgens werd er een verkeersongeval gemeld in de Murkelstraat in Eeklo. Een 25-jarige man uit Eeklo kwam er met zijn wagen tegen een boom terecht, doordat hij bruusk moest uitwijken voor een kat. Vooraleer de wagen tot stilstand kwam tegen de boom, raakte hij eerst nog een verlichtingspaal die, net als de boom, beschadigd was. Het voertuig was ernstig beschadigd zodat het niet langer rijvaardig was.
Het slachtoffer gaf aan pijn te hebben aan de linkerschouder en de nek.