Persbericht weekend 23 - 25 juni 2017

Verkeersongeval

Vrijdag 23 juni gebeurde er een verkeersongeval omstreeks 19.00 uur in de Raverschootstraat in Eeklo. Een 45-jarige man uit Eeklo reed er met zijn bromfiets en diende uit te wijken voor een steen op het fietspad, waardoor hij viel.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en namen de man mee naar AZ Alma.

Hij legde een ademtest af, die safe was.Inbraak in woning

In de Comer-Graafjansdijk in Sint-Laureins werd zaterdagnacht een inbraak vastgesteld.

De eigenaars van de woning verblijven in het buitenland en de inbraak werd opgemerkt door de buurman, die toezicht deed in de woning tijdens hun afwezigheid. Op de benedenverdieping was er wat wanorde waar te nemen. Op het eerste zich werden een laptop en een televisie gestolen.Verkeersongeval met gewonden

In de Hoogstraat in Eeklo werd een verkeersongeval gemeld op zondagmorgen, omstreeks 10.00 uur. Aldaar kwamen vier fietsers ten val.

Een 77-jarige man was niet gewond en een 65-jarige vrouw uit Zomergem had enkel wat schaafwonden. Twee anderen, een 70-jarige vrouw en een 59-jarige vrouw uit Zomergem, waren wel gewond en werden overgebracht naar AZ Alma.

Daar kregen zij de eerste zorgen toegediend. De aanleiding van het ongeval is wellicht een grote put in de rijbaan.Diefstal

Zondagavond 25 juni kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een diefstal in Provinciaal Domein Het Leen in Eeklo.

Aldaar werd een 34-jarige man uit Eeklo betrapt door de veldwachter terwijl hij een bananenplant uit de grond aan het trekken was en die wou meenemen. Bovendien plukte hij vier limoenen van een boom die hij in zijn fietstas had verstopt.Verkeersongeval

Maandagmorgen 26 juni meldde men een verkeersongeval met stoffelijke schade in de Dorpsstraat in Sint-Laureins. Daar had een kop-staartaanrijding plaatsgevonden tussen drie wagens. Geen van de bestuurder werd gewond. De drie bestuurders vulden samen het Europees Aanrijdingsformulier in. Er ontstond geen verkeershinder.

Labels