Verkeershinder Kaaifeesten

De Kaaifeesten en de rommelmarkt van 1 oktober nemen verschillende straten in, waardoor het plaatselijk verkeer hinder mag verwachten. Een kort overzicht:

maandag 25 september 7 uur tot dinsdag 3 oktober 17 uur:

Het is verboden te parkeren en stil te staan in volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan: Gebroeders van de Woestyneplein (plein) - Gebroeders Van de Woestyneplein (huisn° 1-huisn° 15), Zuidmoerstraat (huisn° 104-huisn° 106).

maandag 25 september 13 uur tot dinsdag 3 oktober 17 uur:

Dullaert open: De toegang van volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan is verboden voor alle motorvoertuigen: Gebroeders van de Woestyneplein (plein) en Gebroeders van de Woestyneplein (huisn° 1-huisn° 12).

Volgende maatregelen zijn van toepassing op:

vrijdag 29 september van 17.30 uur tot 24 uur
zaterdag 30 september van 14.00 uur tot 24.00 uur
zondag 1 oktober van 17.30 uur tot 24.00 uur.

Dullaert afgesloten: De toegang is verboden voor alle motorvoertuigen op het Gebroeders van de Woestyneplein (huisn° 12A-huisn° 15). De toegang tot volgende straten en pleinen of gedeeltes ervan is verboden voor alle motorvoertuigen, "uitgezonderd plaatselijk verkeer": Zuidmoerstraat, tussen de Euerardstraat en het Gebroeders van de Woestyneplein, Dullaert.

Er wordt een omleiding georganiseerd voor het plaatselijk verkeer vanaf het kruispunt Zuidmoerstraat/Euerardstraat - Euerardstraat - Hendrik Consciencestraat - Dullaert en omgekeerd.