Nieuws

Curieus hoe een werkdag van een politievrouw en -man eruit ziet in de politiezone Schelde-Leie? Volg ons nu ook op Instagram: https://www.instagram.com/politie.schelde.leie/

Volg ons op instagram

Vraag of aangifte? Bel eerst en we helpen je graag verder op 09 321 76 60.

Het onthaal op het hoofdcommissariaat blijft open tijdens de reguliere uren. Maar, om besmetting te vermijden onder de wachtenden én de onthaalmedewerkers beperken we de bezoekers tot een strikt minimum.

Daarom ontvangen we bezoekers vanaf nu uitsluitend na voorafgaand telefonisch contact op 09 321 76 60. De onthaalmedewerker tracht u eerst via deze weg verder te helpen. Blijft een bezoek aan het onthaal nodig, dan kan er een afspraak gemaakt worden. Enkel zo kunnen wij de beperking tot essentiële verplaatsingen garanderen.

Vraag of aangifte bel

Wijkcommissariaten gesloten (Corona)

Tot 3 april blijven de wijkcommissariaten in De Pinte, Gavere, Nazareth en Sint-Martens-Latem gesloten.

Het hoofdcommissariaat in De Pinte blijft open op weekdagen en in het weekend volgens de reguliere openingsuren (ma-vr: 8u-20u en zat: 10u-18u).

We vragen om niet dringende aangiften uit te stellen of maximaal gebruik te maken van het online aangiftenplatform www.police-on-web.be (diefstal, beschadigingen,...).

Voor dringende hulp: twijfel niet en bel 101!