Inbraken! Opgepast!

In Bredene werden gisteravond 3 inbraken en een poging daartoe gepleegd. De politie werd omstreeks 21:40 uur verwittigd van een inbraak in een woning in de Frankrijklaan. Even later, iets na 22 uur, kwam een melding vanuit de Schoonheidsleerlaan dat daar gepoogd werd om in te breken en dat de daders daar gevlucht zijn bij betrapping door de bewoners. Later op de avond bleek er ook ingebroken te zijn in woningen Breeweg en Waterleliestraat. De dieven konden geld, juwelen en een fototoestel buit maken.

De politie van Bredene/De Haan stelt een onderzoek in. Vorige week werd ook al ingebroken in de Sluizenstraat te Bredene, waar een horloge werd buitgemaakt en in de Batterijstraat te De Haan, waar geld en 2 gsm's werden gestolen.

De politie roept op om alert te zijn. Merk je verdachte gedragingen op in de buurt? Aarzel niet, bel 101 of 112. Beter een keer te veel bellen dan een keer te weinig. Noteer de nummerplaten en/of kenmerken van de verdachte voertuigen, memoriseer hoe de verdachte personen eruit zien, hoe ze gekleed zijn, wat ze zeggen en geef deze informatie zo snel mogelijk door.