Verkeersongeval met politiecombi in Bredene

Een combi van de politie Bredene/De Haan is deze avond betrokken geraakt in een verkeersongeval te Bredene. De politiecombi was opgeroepen voor inbraakalarm in Bredene en reed prioritair. Ze reden op de Koninklijke Baan komende uit de richting van De Haan en namen de afslag aan de Zeelaan, waarbij ze de Koninklijke Baan die uit de richting Oostende komt moesten kruisen. Daar liep het mis. Ze kwamen in aanrijding met een voertuig dat uit de richting van Oostende door het groen reed. Het politievoertuig kwam nog tegen een ander voertuig terecht dat aan het rode licht op de oprit Zeelaan stond te wachten, en belandde uiteindelijk op zijn dak.

In alle drie de voertuigen raakten personen licht gekwetst, ook de beide politiemensen die aan boord zaten. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De drie voertuigen zijn zwaar beschadigd.

De naburige politiezone Oostende deed de vaststellingen van het ongeval. Na hun verzorging mochten de politiemensen het ziekenhuis verlaten. Ze vervoegden meteen hun dienst.