Klacht/felicitatie

Onze politieagenten (Boechout, Borsbeek, Mortsel, Wijnegem en Wommelgem) komen dagelijks in contact met talrijke burgers. Wanneer je (on)tevreden bent over de manier waarop wij je geholpen hebben, kan je hierover een melding overmaken.

Geschenken mogen we volgens de deontologische code niet aannemen.

Wie kan een felicitatie/klacht overmaken?

Iedereen die in contact gekomen is met onze politiezone en die (on)tevreden is over de manier waarop wij hem of haar geholpen hebben.

Hoe doe je dat?

Door het online formulier in te vullen. Deze felicitatie/klacht komt binnen bij de korpschef.

Hoe kan u ook een klacht indienen?

 1. Je kan een klacht over het optreden van een politieagent indienen door een brief of e-mail te richten aan het Vast Comité van Toezicht op de politiediensten (Comité P). In deze brief vertel je jouw versie van het verhaal. Deze brief moet toekomen op:  Vast Comité van Toezicht op de politiediensten

  Drukpersstraat 35/1

  1000 Brussel  Of elektronisch naar: info@comitep.be Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   
 2. Je kan een klacht over het optreden van een politieagent van om het even welke politiezone of van de federale politie indienen door een brief of e-mail te richten aan de Algemene Inspectie van de federale politie en lokale politie (AIG). In deze brief vertel je jouw versie van het verhaal. Deze brief moet toekomen op:

  Algemene Inspectie van de federale en lokale politie

  Boomsesteenweg 180

  2610 Wilrijk  Of elektronisch naar: antwerpen@aigpol.be Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   
 3. Je kan een klacht over het optreden van een politieagent indienen aan het loket bij het onthaal van een andere politiezone.

Aanverwante dienstverleningen

 • Suggesties over de werking van onze politiezone zijn altijd welkom via de dienst communicatie.

Nuttige links

 

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Minos via het contactformulier of telefonisch via 03 451 98 98.