Nieuwe e-mailadressen lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken

Alle Belgische politiediensten kregen nieuwe e-mailadressen. Elke dienst en politiebeambte heeft nu een eigen e-mailadres dat eindigt op @police.belgium.eu. Ook alle e-mailadressen binnen onze politiezone werden aangepast.

Algemeen contactadres
Heb je een vraag over de wegcode? Heb je een idee om onze werking te verbeteren? Wil je woningtoezicht aanvragen? Voor deze en andere (niet-dringende!) vragen kan je terecht op ons algemeen mailadres.
pz.poltrudo@police.belgium.eu

Diefstalpreventieadvies
Voor diefstalpreventieadvies voor je woning, handelszaak of op bouwplan, voor voordrachten over diefstalpreventie en over senioren en veiligheid of voor de inbraakpremie kan je terecht bij de diefstalpreventieadviseur.
pz.poltrudo.veiligheid@police.belgium.eu

Burenbemiddeling
Samenleven is boeiend, maar niet altijd even gemakkelijk. De beste manier om een conflict op te lossen, is zelf naar je buren te stappen om je ergernissen te bespreken. Als met je buur praten moeilijk is, helpt de dienst burenbemiddeling je graag.
 ➔ pz.poltrudo.burenbemiddeling@police.belgium.eu

Camera’s
Heb je vragen rond camera’s en/of camerabewaking?
pz.poltrudo.beleid@police.belgium.eu

Deze mailboxen worden enkel gelezen op weekdagen en tijdens de kantooruren. Hou dus rekening met weekends en feestdagen vooraleer je een antwoord mag verwachten. Daarom nooit dringende oproepen via deze weg doorgeven: bel hiervoor altijd 101.