Nieuws

politie op afspraak

Vanaf 1 juli kies je zelf het moment waarop je wil langskomen en hoef je niet te wachten. Daarnaast weet je tijdens het maken van de afspraak onmiddellijk welke documenten je moet meebrengen. Zo vermijden we dat je 2 keer moet langskomen, omdat je de nodige documenten niet bij hebt.

Via deze link: Maak een afspraak

Actie "Veilig Schoolverkeer"

Proficiat! 
De bestuurder die de slipcursus wint, heeft het kaartje met nummer 68.

Gelieve een mail te sturen naar pz.poltrudo@police.belgium.eu om de prijs af te komen halen.

Uitzonderlijk kan je op donderdag 12 september 2019 bij ons in het Politiehuis, Sluisberg 1 te Sint-Truiden enkel terecht van 08.30 uur – 16.30 uur, i.p.v. tot 20.00 uur.

De wijkposten in Gingelom en Nieuwerkerken zijn gesloten.

Je kan het politiehuis altijd telefonisch bereiken op het nummer 011-70 19 11.

Gelieve voor dringende gevallen steeds 101 te bellen

Affiche Joy Joy 2019

Voor de verschillende evenementen op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 juni 2019 in het stadscentrum van Sint-Truiden geldt er een aparte verkeers- en veiligheidsregeling.

Meer info: https://www.sint-truiden.be/verkeersregeling-tijdens-de-zom…

Logo BOB

Naar goede gewoonte neemt de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken ook dit jaar deel aan de zomereditie van de BOB-campagne, die loopt van donderdag 6 juni om 18.00 uur tot 06.00 uur op maandag 2 september. Er zullen in de ganse politiezone, zowel op weekdagen, als tijdens het weekend, acties georganiseerd worden, waarbij gericht gecontroleerd wordt op alcoholgebruik in het verkeer