Nieuws

Politie op afspraak voor klachten en aangiftes

Vanaf 1 juli kies je zelf het moment waarop je wil langskomen en hoef je niet te wachten. Daarnaast weet je tijdens het maken van de afspraak onmiddellijk welke documenten je moet meebrengen. Zo vermijden we dat je twee keer moet langskomen, omdat je de nodige documenten niet bij hebt.

Via deze link: Maak een afspraak

Verkeersregeling tijdens de Zomerbraderie, autoshow, Joy Joy en avondmarkt (22, 23 en 24 juni)

Voor de verschillende evenementen op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 juni 2019 in het stadscentrum van Sint-Truiden geldt er een aparte verkeers- en veiligheidsregeling.

Meer info: https://www.sint-truiden.be/verkeersregeling-tijdens-de-zom…

Start zomereditie BOB en al onmiddellijk 3 bestuurders (zwaar) door de mand gevallen

Naar goede gewoonte neemt de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken ook dit jaar deel aan de zomereditie van de BOB-campagne, die loopt van donderdag 6 juni om 18.00 uur tot 06.00 uur op maandag 2 september. Er zullen in de ganse politiezone, zowel op weekdagen, als tijdens het weekend, acties georganiseerd worden, waarbij gericht gecontroleerd wordt op alcoholgebruik in het verkeer

Het verlengde weekend van Hemelvaart (30 mei – 2 juni) kan je bij ons in het Politiehuis, Sluisberg 1 te Sint-Truiden terecht van 08.30 uur tot 16.30 uur.

Vijf politiezones richten samen één bijzonder bijstandsteam op

De politiezones Kanton Borgloon, Heusden-Zolder, Tongeren – Herstappe, Limburg Regio Hoofdstad en Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken hebben de handen in elkaar geslagen en één bijzonder bijstandsteam opgericht, SAU-TIG. Het zone-overschrijdend oprichten van één team is een uniek gegeven in België.