Afspraak maken bij politie Schelde-Leie kan voortaan 24/7 online

Wie de politie van Schelde-Leie nodig heeft voor iets wat niet dringend is, kan voortaan online een afspraak maken via www.scheldeleie.be/afspraak. Gedaan met wachttijden of luisterende oren aan het loket.

Een online afspraak maken kan voor elk van onze vijf commissariaten en op een tijdstip dat voor jou past. Heb je geen internet, dan kan dat ook door te bellen naar 09 321 76 60 (kantooruren). Aan de ingang van de commissariaten hangt bovendien een QR-code die doorverwijst naar de website. Opgelet, voor dringende politiehulp bel je altijd meteen 101!

Online een afspraak maken, heeft alleen maar voordelen. Niet alleen tijdswinst en efficiëntie voor de politie, ook voor de bezoeker zijn er pluspunten: geen wachttijden, meer privacy en voor elke afspraak wordt de automatisch de nodige tijd voorzien zodat je in alle rust je verhaal kan doen. Bovendien krijg je bij het boeken van je afspraak een lijstje met documenten die je mee moet brengen. Zo riskeer je niet langer om een extra trip naar het commissariaat te moeten maken.

Nog een tip: voor bepaalde aangiftes hoef je zelfs niet meer naar het politiekantoor te komen. Zaken zoals (brom)fietsdiefstallen, winkeldiefstallen, beschadigingen of graffiti kan je voortaan zuiver online melden via Police-on-web.