NIEUW: hoofdcommissariaat enkel maandag- en donderdagavond nog open tot 20u

Anderhalf jaar na de start van ons onthaal op afspraak, zagen we tijdens sommige tijdsblokken weinig tot geen bezoekers op het hoofdcommissariaat in De Pinte (Florastraat). We herbekeken onze openingsuren en starten vanaf dinsdag 1 februari met een nieuwe uurregeling: enkel op maandag en donderdag zijn we nog open tot 20u, de andere weekdagen sluiten we nu vroeger, nl. om 18u. En op zaterdag kan je nu langskomen van 8u tot 14u (voorheen: 10u-16u). Op zon- en feestdagen zijn we nog steeds gesloten. De uurregeling in onze wijkcommissariaten verandert momenteel niet.

Maak een afspraak

Maak je afspraak online

Wie de politie van Schelde-Leie nodig heeft voor iets wat niet dringend is, maakt een afspraak via www.scheldeleie.be/afspraak. Dat kan voor elk van onze vijf commissariaten en op een tijdstip dat voor jou past. Aan de ingang van de commissariaten hangt bovendien een QR-code die doorverwijst naar de webpagina waarop je een afspraak kan maken. Opgelet, voor dringende politiehulp bel je altijd meteen 101!

Heb je geen internet, dan kan je een afspraak maken door te bellen naar 09 321 76 60 (kantooruren).

Nog een tip: voor bepaalde aangiftes hoef je zelfs niet meer naar het politiekantoor te komen. Zaken zoals (brom)fietsdiefstallen, winkeldiefstallen, beschadigingen of graffiti kan je voortaan zuiver online melden via Police-on-web.