Project 2020-2026: Hoe veilig voel jij je?

Vul in & win op www.project2020-2026.be

Vul onze veiligheidsenquête in tussen maandag 15 oktober en maandag 12 november 2018. In 10 minuten peilen we naar je veiligheidsgevoel in je buurt en je tevredenheid over de werking van politie Schelde-Leie. Deelnemen is eenvoudig: surf naar www.project2020-2026.be en start de enquête met één klik. Deelnemers maken bovendien kans op geschenkmand t.w.v. 50€ (boordevol lokaal lekkers)!

Ken je iemand die niet vertrouwd is met het internet? Geen probleem, je kan altijd een papieren versie verkrijgen op het commissariaat of het document hier downloaden en uitprinten.

Waarom deze veiligheidsenquête?

De veiligheidsenquête geeft het startschot voor het project 2020-2026! Het is een eerste stap in de voorbereiding van ons nieuw zonaal veiligheidsplan. Hierin bepaalt de politie haar beleid voor de komende 6 jaar.

Daarom willen we eerst en vooral een zicht krijgen op het standpunt van onze inwoners over veiligheid en de werking van de politie. Jullie zijn immers onze belangrijkste klanten.

Babbel mee in het politiecafé 12/12!

Zin in meer? Kom meebabbelen in ons politiecafé!

In een tweede fase brengen we op 12 december 2018 in ons politiecafé de inwoners van De Pinte, Gavere, Nazareth en Sint-Martens-Latem samen om met ons - de politie van Schelde-Leie - ideeën te sprokkelen rond veiligheid. Het wordt een (eenmalige) avond waarop we in kleine groepjes brainstormen en discussiëren. Zo geven we een concrete invulling aan de thema's die zullen voortvloeien uit de resultaten van de veiligheidsenquête.

Gezocht:

  • Inwoners die willen meedenken over het veiligheidsbeleid van de politie en haar werking, die zorgen voor nieuwe inzichten en ideeën.
  • Inwoners die met een open geest constructief willen meedenken, in het belang van iedereen binnen onze politiezone.
  • Zoveel mogelijk diverse deelnemers: jong of oud, geboren en getogen in de gemeente of net nieuw, met een gezin of alleenwonend,…

Praktisch: