Vacatures & Events

rekrutering

De politiezone Zuid is een meergemeentezone bestaande uit 3 gemeenten (Anderlecht, Vorst en Sint-Gillis), 2 voetbalstadia, 3 gevangenissen, 1 groot treinstation, de grootste markt en de grootste slachthuizen van België, verschillende ziekenhuizen en een aanzienlijk aantal inwoners en toeristen.

Interne vacatures (Mobiliteit)

Operationeel personeel

CALog / Burgerpersoneel

 

Social Media

Het laatste nieuws en de openstaande vacatures vind je op onze sociale media. Volg ons en blijf op de hoogte! 

Externe Vacatures

Werken bij Politiezone Zuid is werken voor de tweede grootste lokale politiezone van Brussel. Bij ons kies je voor doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit en een afwisselende job. Ja, werken voor Politiezone Zuid is “Steeds Dichterbij”. We zijn een voorbeeld voor wie mee vooruit wil. Onze zone is altijd in beweging, dus is ons takenpakket gevarieerd en wachten er overal uitdagingen. Zowel voor avontuurlijke, zorgende als administratief sterke mensen. Bij ons werk je ook achter de schermen mee aan een veilig Zone Zuid en samen willen én kunnen we een verschil maken in de maatschappij. 

Operationeel personeel

nieuwe lichting

Evenementen

Interesse in een job bij de politie, maar je weet niet waar te beginnen? Wij kunnen je helpen en je dat laatste kleine duwtje richting een nieuwe toekomst geven. Kom ons een bezoekje brengen op één van de volgende evenementen: 

zuidertoren
Twitter logo
Facebook logo

50.8430077, 4.3116538963009

Politiezone Zuid

Lorem ipsum dolor.