Waar en wanneer kan ik mijn fiets laten merken?

U kan bij de gemeentediensten terecht om uw fiets gratis te laten merken.

  • Inwoners van Kortenberg kunnen terecht bij de gemeenschapswachten in de Engerstraat 172, elke 1ste woensdag van de maand tussen 13 en 14 uur.

    De openingsuren kunnen wijzigen omwille van gewijzigde covid-maatregelen. Kijk altijd eerst op de website van de gemeente Kortenberg om de meest actuele informatie te kennen. 

     
  • Inwoners van Herent kunnen hun fiets laten merken in de fietsenstalling aan het station van Leuven elke weekdag van 16 tot 18 uur. U hoeft geen afspraak te maken. Meer info: www.leuven.be/fiets-merken.    De openingsuren kunnen wijzigen omwille van gewijzigde covid-maatregelen. Kijk altijd eerst op de website van Fietspunt om de meest actuele openingsuren te kennen. 

Er worden ook sporadisch fietsmarkeeracties georganiseerd in de gemeenten. Deze acties worden aangekondigd via de gemeentekranten, de sociale mediakanalen en de websites van de gemeenten en de politiezone.

Wat moet u meebrengen ?

  • Uw identiteitskaart
  • Is de fiets die u wil laten merken al geregistreerd/gemerkt? Dan dient u ook een aankoopbewijs of bewijs van overdracht mee te brengen.
Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie HerKo via het contactformulier of telefonisch via 016 85 34 00.