Infoavond Politie Middelkerke op 22 december 2022

Kom op donderdag 22 december naar onze infoavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in een job bij de politie! Maak kennis met politiezone Middelkerke en kom meer te weten over de selectieprocedure. 

Infoavond 2022

Wil je graag werken in een bruisende kustgemeente? Kom dan zeker op donderdag 22 december naar onze infoavond in De Branding (Populierenlaan 35, Middelkerke). 

Wie graag bij de politie aan de slag wil, moet deelnemen aan een generieke selectieprocedure. Eens je daarvoor geslaagd bent kan je zelf kiezen waar je solliciteert. Het is mogelijk om voor een lokale politiezone (zoals PZ Middelkerke) te kiezen, maar je kan ook kiezen voor een federale dienst. Je weet dus op voorhand al waar je na je opleiding terechtkomt! 

Wat mag je verwachten van onze infoavond? 

Je maakt kennis met politiezone Middelkerke en wat wij je kunnen bieden als toekomstige collega. Daarnaast komt een collega van de rekruteringsdienst uitgebreid uitleg geven over de selectieprocedure. Gemotiveerde collega's beantwoorden al je concrete vragen.

Heb je dus nog vragen over een job bij de politie of de selectieprocedure? Schrijf je dan in voor onze infoavond! Misschien zien we jou daarna terug als collega!

Inschrijving

Schrijf je meteen in door een mail te sturen naar pz.middelkerke.rekrutering@police.belgium.eu met vermelding van je naam en rijksregisternummer. 

Inschrijven kan tot 12 december 2022. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

Noteer alvast donderdag 22 december 2022 in je agenda! De infoavond start om 19:00uur in De Branding (Populierenlaan 35, Middelkerke).