Fiets Label Aanvraag🚴📲💻 Nieuwe Dienstverlening: Digitaal Fietslabel Aanvragen!

Beste inwoners van Politiezone Gavers,

We zijn verheugd u te kunnen informeren over een nieuwe dienstverlening die we introduceren: het digitaal aanvragen van fietslabels! Vanaf nu kunt u gemakkelijk en snel uw fietslabel verkrijgen door het invullen van een eenvoudig onlineformulier.

Hoe werkt het?Vul het onlineformulier in met de gevraagde gegevens, waaronder uw persoonlijke gegevens en een beschrijving van uw fiets.

Na het verzenden van het formulier, zullen onze medewerkers uw aanvraag verwerken en uw fietslabel met bijbehorende instructies voorbereiden.

Binnen vijf werkdagen zullen de labels voor u klaarliggen op ons commissariaat, gelegen aan de Deerlijksesteenweg 43 in Harelbeke.

 

Waarom een fietslabel?

Een fietslabel is een unieke identificatie die uw fiets traceerbaar maakt. Het vergroot de kans om uw gestolen of verloren fiets terug te vinden.

Belangrijk om te weten:

Het digitaal aanvragen van een fietslabel is een snelle en handige optie, maar u kunt nog steeds persoonlijk langskomen op het commissariaat om een label aan te vragen.

Bij het ophalen van het fietslabel dient u zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs.

Het fietslabel is gratis voor inwoners van Politiezone Gavers.

Wij streven ernaar om uw veiligheid en het tegengaan van fietsdiefstal te verbeteren. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via pz.gavers@police.belgium.eu.

Met vriendelijke groeten,

Politiezone Gavers 

Wil je toch liever het document invullen? Vul dan het document in bijlage in en mail het ons.