Nieuws

Om de bestaande parkeerinfrastructuur optimaal te benutten en de juiste auto op de juiste plaats te krijgen, starten we vanaf 15 november met een parkeerduurbeperking in enkele straten en parkings in het centrum van Deerlijk. Er komen blauwe zones en ook 24 parkeerplaatsen waar je maximaal 30 minuten mag parkeren. Je zal deze zones herkennen aan de verkeersborden.

parkeerschijf

Gisterenavond 15/11 omstreeks 20u50 interpelleert een patrouille van PZ Gavers een bestuurder in een foutief geparkeerd voertuig in de Veldstraat te Harelbeke. Bij het benaderen van het voertuig neemt de bestuurder de vlucht.

foto van Politiezone Gavers.

Een korte toelichting van onze Noorderburen ;-)
Neem even de tijd om dit te bekijken... #samenvoorveiligheid #dodehoek

Er wordt door een ploeg van de politiezone Gavers twee verdachte personen opgemerkt in de Sint-Pietersabdijstraat te Deerlijk.

In het donker fietsen, steppen, skaten of op je hoverboard rijden? Dan is het ongelofelijk belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Want het is niet omdat jij de wagen goed ziet, dat de chauffeur van die wagen jou ziet.

Je weet dat allemaal wel, maar toch doe je het niet. Want fluohesjes zijn gewoon lelijk en je geraakt maar niet in de winkel voor een nieuw fietslicht.  

Maar dat is zever: er bestaan superveel coole en mooie manieren – zelfs hippe fluohesjes! – om je te laten zien op de weg.

Geloof je ’t niet? Check de tips op www.ziemeshinen.be en laat je shinen.

#ZieMeShinen

#ZieMeShinen