Nieuws

Op zoek naar een nieuwe uitdagende job in een innovatief korps en reeds werkzaam bij de politie? Onze politiezone heeft momenteel enkele openstaande vacatures:

Wie een klacht wil indienen of een aangifte wil doen in politiezones Gavers, Grensleie, Mira en Vlas kan vanaf 1 mei zelf online een afspraak maken via de websites van de desbetreffende politiezones. Daarmee willen wij samen met de 4 politiezones voor een moderne, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening gaan.

Verkeershinder naar aanleiding van Leiedal Koerse op 4 mei 2019

Op zaterdag 04 mei 2019  gaat het criterium ‘Leiedal Koerse’ door te Harelbeke – Bavikhove.

Het betreft 3 wielerwedstrijden op een GESLOTEN PARCOURS.

Op zaterdag 27.04.2019 gaan er 3 wielerwedstrijden door te Harelbeke telkens met start en aankomst op de Stasegemsesteenweg thv het Forestierstadion. Hierdoor wordt er verkeershinder verwacht in verschillende straten.

Om onze aanwezigheid in het straatbeeld te optimaliseren en in voorbereiding van onderstaand nieuwsbericht, wordt bij wijze van proefproject de openingsuren van het aangiftebureel aangepast.

Vanaf 1 maart 2019 kunt u bij ons aangifte doen op volgende momenten:

 

Commissariaat Harelbeke:

Ma tot Vrij: 8u30-12u30 en 13u-19u

Za: 9u-12u en 13u-17u

Gemeentehuis Deerlijk:

Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand tussen 9u-11u30

 

Uiteraard blijven wij als politie dag en nacht klaar staan om dringende politiehulp te garanderen in de politiezone. Voor dringende hulp bel je het noodnummer 112. Wie zich buiten de kantooruren aanmeldt, kan via de muurtelefoon een medewerker van de noodcentrale 112 spreken.

 

COMING SOON:

 

Vanaf 1 mei 2019: Aangifte op afspraak

Verder info hierover volgt