Grote opkomst voor jobinfodag lokale politiezones BoDuKaP, Berlaar-Nijlen, Heist en Lier!

De lokale politiezones Berlaar-Nijlen, BoDuKaP, Heist en Lier sloegen opnieuw de handen in elkaar om samen een jobinfodag te organiseren. In totaal schreven er zich 120 personen in met een interesse in een geüniformeerde job bij de politie. Zij werden met veel enthousiasme ontvangen in het hoofdcommissariaat van de politiezone BoDuKaP in Sint-Katelijne-Waver.

Jobinfodag 2020

Tijdens deze infonamiddag werden de geïnteresseerden geïnformeerd over de toelatingsvoorwaarden om bij de lokale politie aan de slag te gaan, de selectieproeven, de opleiding en de loopbaanmogelijkheden. Er werden ook een aantal nuttige tips gegeven om zich voor te bereiden op de selectieproeven.

Tussen de verschillende onderdelen van de uiteenzetting kwamen politieambtenaren aan bod die hun ervaringen deelden. Deze getuigenissen waren zeer gevarieerd, komende van iemand die aan het begin van zijn carrière staat, tot iemand die reeds een hele loopbaan binnen de politie heeft doorlopen.

Na het informatiemoment kregen de aanwezigen ook nog de kans om hun vragen te stellen of een gesprek te hebben met de aanwezige politiemensen bij een hapje en een drankje.