Nieuws

Word jij onze nieuwe consulent planning?

De politiezone Bodukap is op zoek naar een gemotiveerde medewerk(st)er om onze dienst planning voor de periode van 1 jaar te versterken.

De dienst planning staat in voor de planning van de operationele werking, zowel wat de dagelijkse interventiediensten betreft, de bijstand aan andere politiezones, de bijkomende ploegen, de ordediensten, de wachtbeurtrollen, als de onverwachte gebeurtenissen.

Op woensdag 3 juli heeft de politiezone BoDuKaP verschillende verkeerscontroles uitgevoerd. Er werden alcohol en drugscontroles gedaan in het kader van de zomer-BOB-campagne, maar ook snelheidscontroles met interceptie.

Resultaten snelheidscontroles

Er werd op twee plaatsen een snelheidscontrole uitgevoerd met interceptie, telkens gedurende anderhalf uur. Deze controles vonden plaats op de Schrieksesteenweg te Putte en op de Mechelbaan in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, waar voor beide een toegestane snelheid is van 70 km/u.

Gebruik onze sociale media voor snelle berichtgeving

Op deze website willen wij voornamelijk de burger informeren over onze werking en structuur van onze politiezone. De bezoeker kan een korte voorstelling vinden van de voornaamste diensten met hun contactgegevens. We bieden de mogelijkheid aan de inwoners om via een handige tool op te zoeken wie hun wijkagent is. Daarnaast willen wij aan de hand van deze website ook een antwoord bieden op veelvoorkomende vragen.