Aansluiten bij BIN in Gavere? Kom naar de infoavond op 10/10

Wil je graag snel op de hoogte zijn als er iets verdachts gebeurt in jouw buurt? En ook zelf makkelijk je buren verwittigen? Sluit je dan aan bij een van de Gaverse Buurtinformatie Netwerken (BIN's). Of kom naar de infoavond op 10 oktober in zaal Racing (Markt 20, om 20u).

Op de infoavond kan je kennismaken met de BIN-coördinator in jouw buurt. Ook politie-inspecteur Melissa Beulens zal daarbij aanwezig zijn en een beeld schetsen van alle inspanningen rond inbraakpreventie en de samenwerking met de BIN's.

In Gavere waren er 20 inbraken in 2018. Hoewel het aantal inbraken sinds 2013 (70!) nog minder dan een derde meer bedragen, mogen we niet op onze lauweren rusten. De BIN's zorgen voor extra ogen in de wijk en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Nu zijn er al BIN's in Gavere, Dikkelvenne, Asper, Semmerzake en Vurste. Enkel Baaigem heeft er nog geen.

Wie meer wil te weten komen over de BIN-werking en het belang ervan, is die avond welkom! Vooraf inschrijven is niet nodig, je komt gewoon langs.
Je krijgt er ook de kans om je in te schrijven in een BIN. En kan je er die dag niet bij zijn, dan kan je voor al je vragen contact opnemen met de hoofdcoördinator voor Gavere: Carl Poupaert, bins-gavere@outlook.com, 09 384 88 35.