Nieuws

Aangifte of klacht? Ga naar Police-on-web!

Omwille van veiligheidsmaatregelen is de voetgangerspoort aan het politiehuis in de Beekveldstraat al enige tijd gesloten. Vanaf 01.06.2020 kan er opnieuw een afspraak gemaakt worden voor niet-dringende feiten voor zover deze niet kunnen aangegeven worden via Police-on-web. Misdrijven die via Police-on-web kunnen aangegeven worden, moeten via deze weg aangegeven worden.

Je kan dus online aangifte doen zonder naar het politiebureau te gaan! Dat kan via Police-on-web, het online politieloket dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar is.

 

De European Disability Card (EDC) is een kaart die tot doel heeft de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding te bevorderen.

Op advies van de veiligheidscel werd vandaag opnieuw een mondmaskerplicht ingevoerd in Groot-Aalst binnen de bebouwde kom. Deze verplichting geldt voor iedereen vanaf 12 jaar die komt op openbare plaatsen binnen de bebouwde kom op het grondgebied van Aalst.

Mondmaskers: hoe kies je de beste?

"A good face mask a day, keeps the doctor away."
Er bestaan ondertussen zoveel soorten mondmaskers dat het niet meer duidelijk is welke geschikt zijn en welke niet. Daarom vind je hieronder een overzicht.

Als afsluiter van de nationale actie tegen woninginbraken '1dagniet' werd er op 24/10/2020 een controleactie georganiseerd door Politie Aalst.