Onthaal op afspraak

Een afspraak maken via de website

Via de website kan je snel en gemakkelijk een afspraak maken in het politiebureau te Beekveldstraat 29. Het gaat om aangiften en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse hoeft te komen.

Een afspraak maken loont: wie zich met een afspraak aanbiedt aan het onthaal krijgt voorrang. Wil je aangifte doen van iets dat je niet in het lijstje terugvindt? Neem dan contact op met Politie Aalst via 053/73.27.27 of je kan je nog steeds op het politiebureau kan aanbieden zonder afspraak.

Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig en online. 

  • Surf naar de website van Politie Aalst en plan je afspraak op het moment dat jou het best past.
  • Op de website vind je ook veel informatie over de verschillende feiten en hoe de politie die behandelt (melding of aangifte).
  • Geef aan waarom je een afspraak nodig hebt en geef een korte beschrijving van wat jou overkomen is. Zo kan de inspecteur of onthaalmedewerker zich voorbereiden op jouw bezoek.
  • Als er iets onduidelijk of niet correct is, contacteren we je telefonisch.

OPGELET!

  • Je afspraak is pas definitief op het moment dat je van ons een bevestigingsmail in je mailbox ontvangt. Kreeg je geen e-mail? Probeer in dat geval opnieuw een afspraak te boeken.
  • Het maken van een afspraak staat niet gelijk aan het doen van een aangifte. De politie start met andere woorden geen onderzoek op basis van deze summiere gegevens. Om aangifte te doen, moet je langskomen in het Politiehuis of via online aangiften.
  • Als je niet komt opdagen, gebeurt er verder niets met de gegevens die je ons verstrekte en zullen wij jou ook niet contacteren voor een nieuwe afspraak.Een afspraak maken via de telefoon

Lukt het niet via de website, beschik je niet over een internetverbinding of heb je vragen? Je kan ook een afspraak maken via de telefoon. Op het nummer 053/73.27.27 helpen wij je graag verder.