Werken bij de politie

De politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en ze zijn allemaal even essentieel. We zijn daarom voortdurend op zoek naar collega's met de meest gevarieerde achtergrond. We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, technici en andere specialisten.

 

Onze contactpunten rekrutering geven je graag meer informatie over de verschillende functies binnen de politie. Ze kunnen je ook helpen met de voorbereiding van je verschillende proeven. 

Wil je een gesprek met een van onze contactpunten rekrutering of heb je een algemene vraag? Neem dan contact op via PZ.Aalst.Rekrutering@police.belgium.eu of 053/85.55.51.

Voor alle politiefuncties organiseert de politie een selectieketting bestaande uit verschillende proeven en een selectiecommissie. Wil je meer weten over de selectieprocedure? Neem een kijkje op de rekruteringswebsite van de federale politie. Daar vind je alle informatie over administratieve jobs en de selectie voor jobs in uniform (voorwaarden, proeftesten, inschrijvingsformulieren, ...).

Alle info: www.jobpol.be/nl

De rekruteringsfilm van de geïntegreerde politie vind je hier.