Jouw bankcode, jouw geheim!!!

Heb je je ooit afgevraagd hoe je jezelf beter kunt beschermen tegen cybercrime? Ben je geïnteresseerd in het leren van waardevolle tips en trucs om je bankcode veilig te houden? Dan hebben we nieuws voor jou!

Jouw code, jouw geheim

Save the date: 02/10/2023 om 19.30 uur in Deerlijk, CC D'Iefte & 17/10/2023 om 19.30 uur in Harelbeke, CC Spoor

We nodigen je graag uit voor een informatieve uiteenzetting over cybercrime, in samenwerking met Febelfin, de federatie van de Belgische financiële sector. Deze sessie is specifiek gericht op het beschermen van jezelf tegen cyberdreigingen en het waarborgen van de veiligheid van je bankcodes.

📍 Locaties:

02/10/2023 om 19.30 uur in Deerlijk, CC D'Iefte - Trouwzaal
17/10/2023 om 19.30 uur in Harelbeke, CC Spoor - Raadzaal
Tijdens deze bijeenkomsten krijg je waardevolle inzichten en praktische adviezen van experts op het gebied van cyberveiligheid. Je leert hoe je verdachte activiteiten kunt herkennen, phishingaanvallen kunt vermijden en welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen om jezelf te beschermen.

Dus, kom langs en maak deel uit van deze belangrijke discussie over cyberveiligheid en bescherming van je bankcodes. Samen kunnen we een veiligere digitale toekomst opbouwen!

 

📣 We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze evenementen. Schrijf je in via deze link: https://forms.office.com/e/NxVKVQjrXM

🔒 Jouw bankcode, jouw geheim: Laten we samenwerken om cybercrime een halt toe te roepen!