Gestolen voorwerpen onderschept door de Politiezone Brussel Noord: oproep aan de slachtoffers

Herkent u op de foto’s een voorwerp dat van u is? Hebt u reeds klacht neergelegd voor de diefstal van dit voorwerp? Neem contact op met de lokale politie op het nummer 02/249.27.00 of begeef u naar commissariaat 5, Brabantstraat 82, 1210 Sint-Joost-ten-Node.

Gestolen voorwerpen

Op 1 juni 2023 werd er een huiszoeking verricht door de Politiezone Brussel Noord. Deze huiszoeking leidde tot de aanhouding van vier individuen en de inbeslagname van 3.000 Amerikaanse dollar en voorwerpen van onbekende origine, waarvan de eigenaars gezocht worden. De foto’s van deze voorwerpen werden gepubliceerd op de website van de Politiezone Brussel Noord. Klik hier om ze te bekijken.

 

 

Op 1 juni zijn de politiemensen van de Politiezone Brussel Noord overgegaan tot een huiszoeking in het kader van een dossier van diefstal met geweld, die in mei 2023 gepleegd werd te Sint-Joost-ten-Node. Bij de huiszoeking, die plaatsvond op basis van een huiszoekingsmandaat dat door de onderzoeksrechter uitgereikt werd, werden er vier verdachten gevat. De politieambtenaren namen tevens 3.000 Amerikaanse dollar en verschillende koffers met voorwerpen van onbekende origine in beslag. 

De vier verdachten werden ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter. De vier verdachten werden onder aanhoudingsmandaat geplaatst. De raadkamer heeft de verdere aanhouding bevestigd.

Op vraag van de onderzoeksrechter plaatste de Politiezone foto’s van deze voorwerpen op haar website in een poging om de eigenaars terug te vinden. Herkent u een van deze voorwerpen? Neem dan contact op met de politie door langs te gaan op commissariaat 5, Brabantstraat 82 te 1210 Sint-Joost-ten-Node, hetzij telefonisch op het nummer 02/249.27.00. 

 

Labels