Individu aangehouden door de Politiezone Brussel Noord met 30 gram drugs en 64 amfetaminepillen op zak

Op 12 mei 2023 hebben de politieambtenaren van commissariaat 5 van de Politiezone Brussel Noord een individu aangehouden ter hoogte van de Karel Rogierdoorgang, dat 30 gram verdovende middelen en 64 amfetaminepillen op zak had. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het Parket.

inbeslagnamen

Op 12 mei 2023 werden de politiemensen van commissariaat 5 van de Politiezone Brussel Noord tijdens hun patrouille aangesproken door een particulier die klaagde over een individu dat storend gedrag vertoonde in de Karel Rogierdoorgang. Zodoende zijn de politieambtenaren overgegaan tot een controle van het individu. De inspecteurs troffen bij de verdachte een ruime hoeveelheid drugs aan.

In totaal werden er door de politieambtenaren 11,9 gram cocaïne, 18,1 gram cannabis, 64 amfetaminepillen en 95 euro in kleine biljetten teruggevonden bij de verdachte. De inspecteurs hebben de persoon aangehouden wegens illegale verkoop van verdovende middelen.

De verdacht werd ter beschikking gesteld van het Parket. Na verhoor werd de verdachte in vrijheid gesteld. Het onderzoek is lopende.

Labels