Keep it cool. Foot is fun!

Het EK Voetbal 2024 gaat deze vrijdag van start! Dé gelegenheid voor onze Politiezone Brussel Noord (Schaarbeek, Evere en Sint-Joost-ten-Node) om een bewustmakingscampagne te lanceren zodat het Europese bekerkampioenschap een feestelijke gebeurtenis blijft voor iedereen, zowel voor supporters als voor buurtbewoners.

Een maand lang zullen de Rode Duivels het beste van zichzelf geven om in de finale te geraken, net zoals onze politiemensen dit zullen doen op het terrein om de veiligheid van alle supporters en buurtbewoners te verzekeren.

 

Gedurende deze hele feestmaand zullen de politiemensen van PolBruNo, samen met de preventiediensten van Schaarbeek, Evere en Sint-Joost-ten-Node, erop toezien dat deze sportwedstrijd een feest blijft voor iedereen. Er wordt een bewustmakingscampagne uitgerold via de sociale media, maar ook via affiches en bierviltjes die uitgedeeld zullen worden (zie foto’s).

 

De Politiezone Brussel Noord zal eveneens verkeerscontroles inrichten in het kader van de BOB-zomercampagne en om de eventuele verplaatsingen van de supporters van de winnende ploegen te beveiligen.

 

Voor de komende maand geldt dus: « Keep it cool. Foot is fun! Hou het feestelijk, respecteer onze buren! »

 

Labels