Meer dan € 102 500 cash teruggevonden in appartement

Op 07 juni omstreeks middernacht slaat een particulier op de vlucht bij het zien van een patrouille van het Bijstands Team d’Appui (BTA) van de Politiezone Brussel Noord in de Brusilia-wijk.

Wanneer de politiemensen van het BTA stoppen ter hoogte van de particulier, neemt hij de vlucht en gooit hij een mes weg, alvorens zich te verschuilen in een café. Vervolgens vindt een achtervolging plaats in een appartementsgebouw in Schaarbeek. De betrokkene wordt teruggevonden in een appartement waar hij uiteindelijk zelf toegang toe geeft, waarop de politiemensen van de Zone Brussel Noord (Evere, Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node) zijn kunnen overgaan tot een doorzoeking van de plaats.

Ter plaatse ontdekken ze € 102 690 cash en nemen ze twee gsm’s in beslag, alsook het mes dat eerder weggegooid werd. De dader, die gekend is bij de politiediensten, werd van zijn vrijheid beroofd. Hij werd vrijgelaten na zijn verhoor. De gerechtelijke procedure wordt voortgezet onder het toezicht van het Parket van Brussel.

Labels