Verdachte aangehouden in het bezit van 3 kg verdovende middelen

Op 11 februari 2024 zijn de politiemensen van de Politiezone Brussel Noord overgegaan tot de aanhouding van een individu voor verkoop van verdovende middelen in de gemeente Schaarbeek.

titre communiqué

De politieambtenaren van Commissariaat 3 van de Politiezone Brussel Noord zijn op 11 februari opgetreden in de Charbolaan in Schaarbeek, teneinde over te gaan tot de controle van een huurvoertuig dat herhaaldelijk rondreed in de wijk. De zoeking was succesvol: 217 g cannabis en 10 pakjes die cocaïne bevatten, werden gevonden in het voertuig en in beslag genomen door de ordediensten. Gelet op deze resultaten, werd een huiszoeking op heterdaad uitgevoerd in de woonst van de bestuurder. De politiemensen ontdekten er 2 770,4 g verdovende middelen waarvan 86,5 g cocaïne. Ze namen ook € 2 840 in beslag.

In totaal hebben de politieambtenaren 2 899,5 g cannabis, 92,7 g cocaïne en € 2 840 in beslag genomen. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het Parket van Brussel. Een onderzoeksrechter werd gevorderd en heeft de persoon onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Labels