Zeventien pakjes cocaïne en 35 geneesmiddelen in beslag genomen door Politiezone Brussel Noord

Het Bijstands Team d’Appui van de Politiezone Brussel Noord is in de nacht van 20 op 21 mei overgegaan tot de arrestatie van een verdachte die in het bezit was van cocaïne, cannabis en geneesmiddelen van het type Tramadol en Lyrica.

inbeslagnamen

In de nacht van 20 op 21 mei hebben de politiemensen van het Bijstands Team d’Appui (BTA) van de Politiezone Brussel Noord een samenscholing van mensen vastgesteld in de Aarschotstraat. Aangezien ze vermoedden dat het om drugshandel ging, besloten ze het individu te controleren dat zich te midden van de groep bevond. Bij de controle vonden de politieambtenaren verdovende middelen en geneesmiddelen terug die het individu bij zich had.

In totaal werden 17 pakjes cocaïne, 1,8 g cannabis en 35 geneesmiddelen van het type Tramadol en Lyrica in beslag genomen door het BTA. Deze geneesmiddelen kunnen enkel door een apotheker verkocht worden op medisch voorschrift.

De verdachte (man 26 jaar), die gekend is bij de politiediensten, werd aangehouden voor drugsverkoop en een inbreuk op de geneesmiddelenwetgeving. Het individu werd ter beschikking gesteld van het Parket. Na verhoor heeft de verdachte een rechtstreekse dagvaarding ontvangen. Hij zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Labels