Hulpdiensten zetten opnieuw de poorten open voor originele foto’s voor je communie- of lentefeest

Ook dit jaar zetten heel wat hulpdiensten in de Kempen hun poorten open voor communicanten of kinderen die hun lentefeest vieren. Ze kunnen originele foto’s nemen met politie- en brandweervoertuigen of een ziekenwagen van het Rode Kruis. 

Fotoshoot_Communnie_lentefeest_Foto

Op zaterdagvoormiddag 16 maart 2024 zijn de jonge modellen en hun fotograaf welkom op verschillende locaties van de hulpdiensten:  

  

  • Veiligheidscentrum De Marly Westerlo: voertuigen van brandweer, politie Zuiderkempen  en Rode Kruis
  • Veiligheidshuis Ter Stokt Geel: voertuigen van brandweer, politie Geel-Laakdal-Meerhout en Rode Kruis  
  • Brandweerpost Herentals: voertuigen van brandweer, politie Neteland en Rode Kruis 
  • Brandweerpost Mol: voertuigen van brandweer en politie Balen-Dessel-Mol 

 

Inschrijven is nodig  

Meld je vóór zondag 3 maart 2023 aan via het digitale inschrijvingsformulier op de website van Brandweer zone Kempen. Je kan er een tijdsblok van een half uur in een kazerne van je keuze vastleggen. Ook alle praktische info is hier te vinden.  Per  blok kunnen tien kinderen inschrijven. Elk kind wordt begeleid door een volwassene. Belangrijk: je brengt een eigen fotograaf mee!  

Op de website van de brandweer vind je alle praktische info over het fotomoment. De inschrijving telt zowel voor brandweer, politie als Rode Kruis. Een weekje vooraf ontvang je een bevestigingsmail met het juiste tijdstip waarop je verwacht wordt en enkele bijkomende richtlijnen.