Nieuws

In de week van 17 t/m 26 april 2019 gaan verschillende onderzoekers van de Universiteit Antwerpen, departement Biologie, vissen op Chinese wolhandkrabben in de Grote Nete t.h.v. de Kaaibeeksedijk te Westerlo.

voltijds, contract bepaalde duur van 12 maanden in aanloop naar een statutaire betrekking (met wervingsreserve van 24 maanden)

U fungeert als aanspreekpunt voor verkeersgerelateerde vragen in het werkingsgebied van politie Zuiderkempen. U heeft een belangrijke adviesfunctie zowel intern de politiezone als extern met de partners van de politie (gemeentebesturen, burger, aannemers,…). Als verkeerskundige maakt u deel uit van een dynamisch team dat meewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid op het grondgebied van de politiezone.

Op zaterdag 16 februari 2019 doet een inwoonster van Westerlo rond de middag inkopen in de zaak Prik en Tik op het grondgebied van de politiezone Geel/Laakdal/Meerhout.

De Federale Gerechtelijke Politie van Leuven heeft in samenwerking met lokale en federale politiediensten en Europol een Albanees-Belgische dadergroepering opgerold. Op 4, 5 en 6 februari ’19 kwamen deze politiediensten tussen tijdens een grote actie op verschillende plaatsen in België en Zwitserland. Zes personen werden inmiddels aangehouden door de onderzoeksrechter.

De politieraad zal samenkomen op 20 februari 2019 om 19:00 uur in het Veiligheidscentrum De Marly, de Merodedreef 15, 2260 Westerlo.