Politie Zuiderkempen (Herselt-Hulshout-Westerlo) zoekt: ICT-consulent

voltijds, contract bepaalde duur van 12 maanden in aanloop naar een statutaire betrekking

U zal instaan voor het beheer en het onderhoud van de informatica-infrastructuur van de lokale politie Zuiderkempen. Tevens zal u de gebruikers en de organisatie ondersteunen door o.a. technische bijstand, de ontwikkeling van nieuwe producten of de verbetering van bestaande producten. Als ICT-consulent maakt u deel uit van een dynamisch team dat meewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid op het grondgebied van de politiezone.

Aanwervingsvoorwaarden: U heeft een diploma dat toegang geeft tot de functies van niveau B, in de richting informatica.

Ons aanbod: een aangename en dynamische werkomgeving, interessante vakantieregeling, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer woon-werkverkeer.

De aanvangswedde wordt vastgesteld op de baremieke schaal B1B (minimum €28906.31 op de huidige indexeringscoëfficiënt). Bijzonder nuttige ervaring in de privé-sector of als zelfstandige kan in aanmerking genomen worden.

Solliciteren: enkel via www.jobpol.be (burgervacatures - Ref: G 5036 N 19 05) tot en met 31-07-2019.

Bijkomende info en het volledige functieprofiel kan u verkrijgen bij Politie Zuiderkempen, dienst HRM, de Merodedreef 15, 2260 Westerlo (tel. 014/53 96 07 of hrm@politiezuiderkempen.be)