Stopzetting aangiftes per mail

Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk om aangifte te doen per e-mail!

Om aangifte te doen van niet-dringende feiten heeft u volgende mogelijkheden:

U maakt een afspraak om aangifte te komen doen op een bepaalde datum/tijdstip. U kan 7 dagen op 7 een afspraak krijgen tussen 08u en 20u. U kan een afspraak vastleggen door tijdens de kantooruren te bellen naar het oproepnummer 055/337033. Een onthaalmedewerker zal in overleg een datum en tijdstip

Stop mail

Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk om aangifte te doen per e-mail!

Om aangifte te doen van niet-dringende feiten heeft u volgende mogelijkheden:

  • U maakt een afspraak om aangifte te komen doen op een bepaalde datum/tijdstip. U kan 7 dagen op 7 een afspraak krijgen tussen 08u en 20u. U kan een afspraak vastleggen door tijdens de kantooruren te bellen naar het oproepnummer 055/337033. Een onthaalmedewerker zal in overleg een datum en tijdstip vastleggen.

     
  • NIEUW - U kan voor bepaalde zaken online aangifte doen  via www.police-on-web.be
  • . Via dit digitaal loket kan u aangifte doen van volgende feiten:

     
    • (brom)fietsdiefstal
    • Winkeldiefstal
    • Beschadigingen
    • Graffiti

Indien u gebruik wilt maken van police-on-web  zal u moeten inloggen via token, elektronische identiteitskaart of een ander beveiligd aanmeldingssysteem! Indien u niet beschikt over dergelijke toegang kan u geen online aangifte doen.

Hou er rekening mee dat u na de online-aangifte alsnog uitgenodigd kan worden op het commissariaat voor verhoor indien uit het dossier blijkt dat dit noodzakelijk is.

Indien u urgente politiehulp nodig heeft, kan u uiteraard nog steeds 24/24 en 7/7 terecht bij het noodnummer 101. In dat geval komt een politieploeg ter plaatse, hiervoor hoeft u uiteraard geen afspraak te maken.