Ons onthaal verhuist op 08 mei

Maandag, 8 mei, om 14 uur verhuist ons onthaal van ons hoofdgebouw naar de bureelcontainers op onze parking.

Dit betekent dat je je niet meer zal kunnen aanmelden via de voetgangerspoort aan de zijde van de Beekveldstraat. Iedereen die op ons commissariaat langskomt, zal zich moeten aanbieden aan het nieuwe onthaal via de zijde parking Keizershallen.

 

Nieuw onthaal_1

Je zal het onthaal dus via een andere weg bereiken, maar voor de rest verandert er niets. We werken nog steeds uitsluitend op afspraak voor niet-dringende aangiftes. Je kan een afspraak maken via onze website.

Werking onthaal

Bij het nieuwe onthaal kan je meteen vanop parking Keizershallen doorlopen tot aan de glazen schuifdeur van het onthaal. Daar meld je je aan en zal de onthaalmedewerker de deur voor je openen. Als je binnenstapt, kom je in een sas terecht. Je registreert je bij de onthaalmedewerker, ontvangt een bezoekersbadge en schuift door naar de wachtruimte. Daar zal je contactpersoon je komen ophalen.

Is het druk en staan er veel bezoekers in de sas? Dan zal de onthaalmedewerker de schuifdeur pas openen als de bezoeker voor je doorschuift naar de wachtruimte en moet je dus even wachten.

Op het einde van je bezoek, verlaat je het commissariaat via het onthaal waar je je bezoekersbadge inlevert.

Het onthaalpersoneel is aanwezig op maandag tot en met zaterdag tussen 07u00 en 21u00. Wie zich buiten deze uren aan het onthaal aanmeldt, zal via de parlofoon te woord worden gestaan.

Bereikbaarheid

Vanaf de zwarte voetgangerspoort hoef je enkel langs links (parking Keizershallen) enkele tientallen meters langs het hek verder te stappen voor je het nieuwe onthaal bereikt.

Wie met de wagen komt, kan zich gemakkelijk parkeren op parking Keizershallen en van daar meteen doorstappen tot de glazen schuifdeur.

Kom je met de fiets? Dan kan je die even stallen in de inham voor het nieuwe onthaal.