Uitbreiding afspraakmomenten SALDUZ

Sinds vorige week is het (tijdelijk) mogelijk om ook op maandag, dinsdag, donderdag en zondag een afspraak te maken voor SALDUZ-verhoor van 14 uur tot 20 uur. De afspraakmomenten op woensdag en zaterdag (10 uur tot 20 uur) blijven behouden. 

Heb je een afspraak voor een SALDUZ-verhoor? Vergeet dan zeker je mondmasker en je eigen balpen niet!

Wegens de voorzorgsmaatregelen inzake corona werden de afspraken voor SALDUZ-verhoor tijdelijk opgeschort. Sinds vorige week is het opnieuw mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Om ervoor te zorgen dat je niet te lang moet wachten op een afspraak, worden extra afspraakmomenten ingepland. Het is nu naast woensdag en zaterdag (10 uur - 20 uur) ook tijdelijk mogelijk om een afspraak voor SALDUZ-verhoor te plannen op maandag, dinsdag, donderdag en zondag van 14 uur tot 20 uur. 

Je kan gemakkelijk een afspraak maken via https://www.politie.be/5440/vragen/salduz/hoe-kan-ik-een-afspraak-maken-voor-een-salduz-verhoor.

Om de veiligheidsmaatregelen zo goed mogelijk te kunnen respecteren vragen we iedereen die langskomt voor SALDUZ-verhoor om zelf een mondmasker en balpen mee te brengen.