Gestolen voertuig onderschept en dezelfde dag terug bij eigenaar

Maandag kon de politie Limburg Regio Hoofdstad een gestolen voertuig onderscheppen in Hasselt. Het voertuig werd even voordien gestolen op het terrein van een autoverdeler in Hasselt. De verdachte zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor zijn daden.  

Afgelopen maandagnamiddag trok een verdacht voertuig de aandacht van de politie Limburg Regio Hoofdstad.  Het voertuig was voorzien van reclame van een autoverdeler in plaats van nummerplaten. Het voertuig werd uiteindelijk onderschept op een parking in Hasselt. De bestuurder van het voertuig werd mee naar het politiekantoor genomen voor verhoor.

Het voertuig werd maandagochtend gestolen op het terrein van een autoverdeler in Hasselt. De eigenaar had de diefstal ondertussen vastgesteld en had onze diensten op de hoogte gebracht. De autoverdeler werd terug in het bezit gesteld van het voertuig.

De verdachte, een 44-jarige man uit Hasselt, zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor zijn daden. Hij schond met deze feiten zijn voorwaarden en werd overgebracht naar de gevangenis in Hasselt.