Politie LRH onderschept verdachte van drugshandel

De politie Limburg Regio Hoofdstad kon gisteren een verdachte van een drugshandel onderscheppen in Hasselt. Hij had een aanzienlijke hoeveelheid heroïne verstopt onder zijn kleding. De 41-jarige man woonachtig in Sint-Truiden werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem onder voorwaarden vrij te laten.

Politie LRH

Gisterenmiddag omstreeks 12.15 uur merkte een politieploeg ter hoogte van de Sint-Truidersteenweg in Hasselt twee personen op die zich verdacht gedroegen. Ze beslisten om over te gaan tot een controle van beide personen. Eén van deze personen bleek tijdens een fouillering een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen op zak te hebben. Hij werd mee naar het politiekantoor genomen voor verder onderzoek. Een controle van de andere persoon leverde niets op waardoor deze mocht beschikken.

In het politiekantoor bleek de verdachte een dealershoeveelheid heroïne verstopt te hebben in zijn onderbroek en sok. Daarnaast was hij ook in het bezit van een som cash geld en een gebruikershoeveelheid hasj.

De verdachte, een 41-jarige man woonachtig in Sint-Truiden, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem onder voorwaarden vrij te laten.