Verdachte op heterdaad betrapt in kantoor van bpost

Vorige week onderschepte de politie Limburg Regio Hoofdstad een 22-jarige man in het kantoor van bpost in Hasselt. Hij verschafte zich toegang tot het lokaal waar postpakketten opgeslagen werden en werd ervan verdacht meerdere pakketten geopend te hebben. De man zal zich in het kader van snelrecht op een later tijdstip dienen te verantwoorden voor zijn daden.

Verdachte

De politie Limburg Regio Hoofdstad kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.40 uur een melding van een inbraak in een kantoor van bpost in de Maastrichterstraat in Hasselt waarbij de verdachte nog in het gebouw aanwezig was. De politieploeg kon de verdachte onderscheppen terwijl hij uit het lokaal kwam alwaar postpakketten opgeslagen werden. Hij werd ervan verdacht meerdere pakketten geopend te hebben en hieruit een aantal items geselecteerd te hebben om mee te nemen. De verdachte werd voor verhoor mee naar het politiekantoor in Hasselt genomen.

De verdachte, een 22-jarige man uit Hasselt, zal zich in het kader van snelrecht op een later tijdstip dienen te verantwoorden voor zijn daden.