Verdachte van fietsdiefstallen en inbraken in kelderbergingen opgepakt

Afgelopen dinsdag kon de politie Limburg Regio Hoofdstad een man onderscheppen die verdacht werd van inbraken in kelderbergingen en fietsdiefstallen. Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt en deze besliste om hem aan te houden.

In combi

De politie Limburg Regio Hoofdstad kon afgelopen dinsdag een 38-jarige man oppakken die verdacht werd van meerdere inbraken in kelderbergingen van appartementsgebouwen waarbij hij aan de haal ging met fietsbenodigdheden zoals opladers en batterijen voor elektrische fietsen. Daarnaast werd hij ook verdacht van verschillende fietsdiefstallen.

De verdachte kon tijdens het onderzoek geïdentificeerd worden aan de hand van camerabeelden en werd dan even later onderschept door een politieploeg. De politie Limburg Regio Hoofdstad kon hem reeds linken aan een tiental feiten en zal het verder onderzoek voeren om na te gaan bij hoeveel feiten hij nog betrokken was.

De verdachte, een 38-jarige man woonachtig in Hasselt, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem aan te houden.