Waar kan ik mijn fiets laten graveren?

Wil je graag je fiets laten graveren of labelen? Hier vind je een lijst waar jij terecht kan. 

 • In Lummen kan je steeds terecht in het politiekantoor op iedere vierde woensdag van de maand van 13u tot 16u. Er zullen ook nog 2 graveeracties plaatsvinden in de maanden mei en oktober. De specifieke data worden gepubliceerd in het gemeentelijk infoblad “De Lummenaar”.
   
 • In Zonhoven kan je via de website (www.zonhoven.be/stickers-voor-fiets-of-aanhangwagen) een aanvraagformulier invullen waarna je twee gratis stickers per post ontvangt.  Kleef er één op een duidelijk zichtbare plaats en één op een plaats die minder opvalt.
   
 • In Hasselt kan je een gratis fietslabel aanvragen via de website (www.hasselt.be/aanvraagformulier-fietslabel)  dat met de post verstuurd wordt zodat je dit zelf kan aanbrengen op je fiets.
 • In Diepenbeek kan je je fiets laten labelen in de lokalen van de Technische Dienst op Industrielaan 6 tijdens de openingsuren. De openingsuren van de Technische Dienst kan je vinden op www.diepenbeek.be/contact/32/technische-dienst.
   
 • In Herk-de-Stad zijn geen vaste graveermomenten. Via de website of het gemeenteblad verneem je tijdig wanneer je je fiets kan laten graveren. Je kan ook altijd in de naburige gemeenten terecht. 
   
 • Als je in Halen woont kan je in de buurtgemeenten terecht om je fiets te laten graveren of labelen.

Opgelet: je rijksregisternummer wordt in je fiets gegraveerd. Neem dus steeds je identiteitskaart mee naar de graveeractie!

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 011 938 938.