Gevonden voorwerpen

Waar kan u de gevonden voorwerpen vinden?

Gevonden voorwerpen:

Ben je iets waardevols verloren? Dan kan het zijn dat een eerlijke vinder jouw spullen bij ons heeft binnengebracht. In de politiezone Getevallei worden deze gevonden voorwerpen zorgvuldig bewaard gedurende een periode van zes maanden. Indien ze binnen deze termijn niet opgehaald werden door de eigenaar dan worden ze eigendom van de gemeente.
Is de eigenaar bekend en woont deze op het grondgebied van de politiezone Getevallei, dan wordt hij/zij telefonisch of schriftelijk in kennis gesteld en kan deze zijn eigendom komen ophalen in het politiekantoor.
Is de eigenaar gekend en woont hij niet op het grondgebied van de politiezone Getevallei dan wordt de andere politiezone in kennis gesteld, die de eigenaar dan op de hoogte zal brengen. De eigenaar dient het gevonden voorwerp dan af te halen bij politiezone Getevallei.

Iets verloren?

Neem regelmatig een kijkje op onze website waar een foto van de gevonden voorwerpen wordt geplaatst. U kan deze voorwerpen bekijken via de link gevonden voorwerpen.
Indien u een voorwerp herkent dat uw eigendom is, kan u onze politiezone contacteren.
Er wordt steeds gevraagd om aan te tonen dat het voorwerp uw eigendom betreft. Breng dus steeds de nodige bewijsstukken mee.

Gevonden fietsen:

Jaarlijks halen de politiediensten en gemeentes duizenden fietsen op.  Slechts enkele daarvan kunnen, via registratienummers, rechtstreeks worden terug bezorgd aan de eigenaar.
Om te zorgen dat ook niet gemerkte fietsen bij hun rechtmatige eigenaar terechtkomen, kan je via www.gevondenfietsen.be zoeken naar je verloren/gestolen fiets.
Via een zoekfunctie kan je in de database nagaan of je fiets werd terug gevonden.  Van alle fietsen staan - per provincie en gemeente - foto's en beschrijvingen online.
Vind je je fiets niet onmiddellijk terug? Probeer later nog eens opnieuw of schrijf je in voor de e-mailmeldingen.  Wanneer een fiets wordt gevonden die voldoet aan jouw zoekcriteria, dan krijg je een melding via email.

Surf naar www.gevondenfietsen.be voor meer info.

 

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 016 805 805.