De politie op zoek naar nieuwe jonge collega's op Young Talent in Action

Op 21 oktober 2019 vindt 'Young Talent in Action' plaats. Het doel? Uitwisselingen en ontmoetingen rond het thema werkgelegenheid bij jongeren mogelijk maken. De politie neemt eraan deel met workshops en speed datings.  Aarzel niet je in te schrijven! 

Ben je tussen 17 en 27 jaar oud en ben je op zoek naar een gevarieerde job met carrièremogelijkheden? Waarom niet bij de politie aan de slag gaan? Op 21 oktober 2019 nodigen we je uit op Young Talent in Action om de geheimen van het politieberoep te ontdekken.  

 Dit event in Bozar is de gelegenheid om de politie van naderbij te ontdekken en jezelf te testen aan de hand van verschillende praktijkgevallen. Neem je de goede beslissingen? 

 Op zoek naar nieuw talent 

 Op het menu van de dag, die in partnerschap met het Verbond der Belgische Ondernemingen wordt georganiseerd, staan ook verschillende speed datings. Je kunt onder meer de baas van de Federale Politie, commissaris-generaal Marc De Mesmaeker, of de korpschef van de politiezone Brussel-Hoofdstad/Elsene, Michel Goovaerts, ontmoeten. De korpschef van de politiezone Rhode & Schelde, Yves Asselman en de gerechtelijk directeur van het arrondissement Bergen, François Farcy, zullen er ook zijn. Zonder te vergeten, onder het burgerpersoneel, de directrice-generaal van het middelenbeheer en de informatie (DGR) van de Federale Politie, Dominique Van Ryckeghem , en de general product manager van de Directie van de politionele informatie en de ICT-middelen, Vincent Moreau.  

De politie is voortdurend op zoek naar nieuw talent in verschillende domeinen. "We hebben arbeidsmogelijkheden voor iedereen, gaande van agenten tot ICT-specialisten die cybercriminaliteit bestrijden. Kiezen voor een betrekking bij de politie is kiezen voor afwisseling en verscheidenheid", aldus hoofdinspecteur Jurgen Willems, werkzaam in de politiezone Brussel-Hoofdstad/Elsene. Ziehier zijn getuigenis: (https://www.youngtalentinaction.be/nl/ytia/job-bij-de-politie-snelcursus-maatschappijleer).   

  Aarzel niet om je in te schrijven voor Young Talent in Action op https://xxl.youngtalentinaction.be/nl