Limburgse politie opent haar deuren

Op zondag 28 april 2024 slaan de Lokale Politie Limburg Regio Hoofdstad, de Federale Politie Limburg en de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg de handen in elkaar om je een exclusieve blik te gunnen in de fascinerende wereld van veiligheid en hulpverlening. 

Limburgse politie opent haar deuren

Veelbelovend programma

Wat kan je verwachten? Heel wat collega’s tonen hun vaardigheden. Denk hierbij aan technieken van de Speciale Eenheden, een demonstratie met een sproeiwagen, de scheepvaartpolitie, de politie te paard, fietsteams, brandweerreddingen en viervoetige collega's die hun beste pootje voorzetten. Daarnaast krijg je de kans om collega's van verschillende hulpverlenings- en veiligheidsdiensten te ontmoeten en kan je ontdekken welke taken de politie en brandweer voor hun rekening nemen. Ten slotte krijg je ook de mogelijkheid om in, op of rond een politie- of brandweervoertuig te poseren voor een blijvende herinnering. Je vindt de volledige planning en alle activiteiten op de website van de Lokale Politie Limburg Regio Hoofdstad.Waar?

Campus H (Zwarte-Brugstraat in Hasselt) opent zijn deuren tussen 10 en 17 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig. Er worden bussen voorzien die meerdere openbare parkings in de omgeving van Campus H aandoen, zodat je vlot en veilig naar de opendeurdag kan komen.

Meer info en praktische details op: https://www.politie.be/5907/verkeer/evenementen/opendeurdag-28-april-2024 


We hopen je te mogen verwelkomen op 28 april!

 

Labels