Tele-Onthaal staat ook deze zomer voor je klaar

Tele-Onthaal staat dag en nacht klaar om in alle anonimiteit iedereen in nood op te vangen via de telefoon en chat. Praten over je problemen kan mee helpen zorgen dat ze niet zwaarder worden. Een gesprek met Tele-Onthaal kan je eerste stap zijn naar herstel of verdere professionele begeleiding.

logo Tele-Onthaal 106

Ook in de zomer kunnen de wolken je overvallen

De vakantieperiode is niet voor iedereen een tijd van onbezorgdheid.

Soms kan de zomerzon de wolken niet altijd verdrijven die in je hoofd hangen. Piekergedachten kan je immers niet met verlof sturen.

Als gevoelens van verdriet, angst of andere zorgen je overspoelen, weet dan dat Tele-Onthaal er is om naar je te luisteren.

Ongeacht het seizoen, staan de vrijwilligers van Tele-Onthaal klaar, 24/7 via het gratis nummer 106, of elke avond en woe- en zondagnamiddag vanaf 15u via chat op www.tele-onthaal.be. En dit de hele zomer lang.

zomercampagne Tele-Onthaal

Praten is de eerste stap

Soms wil je liever praten met iemand die jou niet persoonlijk kent en aan wie je je naam niet hoeft te zeggen. Wanneer het op bepaalde momenten in je leven moeilijk gaat, kan je bij de vrijwilligers van Tele-Onthaal terecht voor een gesprek. Alles waar je mee zit, wat je kwijt wil, waar je twijfels over hebt... Zij luisteren naar alle kleine of grote zorgen, muizenissen of zware problemen, naar elk verhaal.Je hoeft je niet bekend te maken. Niemand komt te weten dat je een gesprek had.

Meer informatie op www.tele-onthaal.be

Labels