Nieuws

Laat je testen:

  • Als je ouder bent dan 6 jaar en symptomen hebt. 
  • Als je in contact kwam met iemand die het coronavirus heeft. 
  • Als je terugkeert uit het buitenland en een sms krijgt, nadat je het Passagier Lokalisatie Formulier hebt ingevuld.
Flowchart - Wanneer moet je je laten testen?

Meer info: www.info-coronavirus.be

 

 

Twee verdachte personen gevat aan Merelbeke-station

Op zondag 15 november 2020 trof een patrouille van de politiezone Regio Rhode & Schelde in de omgeving van Merelbeke-station twee verdachte personen aan. Uit de omstandigheden bleek dat ze enkele gestolen voorwerpen bij zich hadden.

Opgelet voor whatsapp-fraude!

De laatste weken worden we geregeld gecontacteerd door mensen die het slachtoffer werden van WhatsApp-fraude. Dit is een vorm van oplichting waarbij de crimineel zich voordoet als een bekende die tijdelijk niet op haar of zijn rekening kan. WhatsApp-fraude is al een tijdlang heel actueel in Nederland, maar krijgt ook in ons land steeds meer voet aan wal.

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben vandaag in het Overlegcomité beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown.De strengere regels zijn nodig om de toenemende druk op onze ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen.

 

lockdown iconen

Wijk Oosterzele - onthaal in het gemeentehuis tijdelijk stopgezet

Voorlopig wordt onze dienstverlening op maandagavond en woensdagnamiddag in het gemeentehuis stopgezet. U kan tijdens deze momenten uiteraard opnieuw terecht in het wijkcommissariaat op de Windekekouter 54.

Openingsuren: 

  • maandag van 14.00 tot 20.00 uur
  • woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Maak een online afspraak of bel: 09 363 73 73